середа, 5 червня 2024 р.

🔬 Стрес: розмова про наболіле 📈


💊
Стрес необхідний, аби жити, рухатися та виживати, адже він мобілізує організм до дії. Водночас він є загрозою психологічному здоров’ю людини. Один розповідає про стрес після чергової ракетної атаки, а для іншого для розвитку стресу достатньо не порозумітися з колегами на роботі. Для одних стрес — це головний біль та калатання серця, що минає з часом, а для інших — це причина розвитку низки захворювань, зокрема виразки шлунка або інфаркту міокарда, викликаних багаторазовим повторенням стресових моментів. Чим же насправді є стрес? Які його прояви можна відмічати у себе та своїх близьких? Як стрес впливає на організм та які шляхи його подолання? Відповіді на ці та інші запитання, що стосуються психологічного здоров’я людини, можна було дізнатися під час вебінару «Стрес: питання та відповіді» від громадської організації (ГО) «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «КУМ ДЕО» в межах проєкту «Професійна школа фармацевта» за участю кандидата медичних наук, доцента кафедри клінічної фармації та клінічної фармакології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, члена ГО «Він­ницька обласна асоціація фармацевтів «КУМ ДЕО» Лариси Вознюк.

Про стрес

Психічне здоров’я — це стан благополуччя, який дозволяє особистості реалізовувати свій потенціал, долати життєві труднощі, стреси, плідно працювати, брати участь у громадському житті тощо. Тривалий стрес, якого зазнають сучасні люди, може спровокувати серйозні порушення психічного здоров’я.

🌿

📚 Читати далі: https://bit.ly/459Etv4

apteka.ua

📨 Приєднуйся у Telegram канал: https://bit.ly/44ixn66
📱 або Viber канал: http://bit.ly/3XCHfEc

Немає коментарів:

Дописати коментар

🔬 Уряд вніс зміни до Положення про Держлікслужбу 📈

💊 Кабінет Міністрів України під час засідання 20 вересня ухвалив рішення про внесення змін до Положення про Державну службу України з ліка...