💊

Американська кардіологічна асоціація (American Heart Association — AHA) наполегливо рекомендує вживати по 2 порції (140–280 г) риби щотижня, при цьому однією з них має бути риба жирних сортів. Це пов’язано із тим, що у вказаних продуктах містяться важливі для підтримки здоров’я речовини, які є потужним джерелом енергії, білка, жиру та довголанцюгових поліненасичених жирних кислот (ПНЖК), зокрема омега-3, які відіграють важливу роль у профілактиці захворювань та підтримці здоров’я. Про те, що надає омега-3 для організму та які її бенефіти — в нижченаведеній статті. 🌿
📚 Читати далі: https://bit.ly/3VCodOy
apteka.ua
📨 Приєднуйся у Telegram канал: https://bit.ly/44ixn66
📱 або Viber канал: http://bit.ly/3XCHfEc
Немає коментарів:
Дописати коментар