вівторок, 18 липня 2023 р.

В Україні запроваджуються європейські правила рекламування: чого очікувати фармі?


6 липня юридична компанія Legal Alliance провела вебінар на тему «Нове регулювання реклами: як підготуватися фармацевтичній галузі?». Доповідачами на заході виступили Андрій Горбатенко, партнер Legal Alliance, та Лідія Санжаровська, радниця Legal Alliance. Він присвячувався положенням Закону України від 30.05.2023 р. № 3136, які імплементують в українське законодавство норми європейського законодавства у сфері реклами. Значна частина змін вводиться в дію вже 2 жовтня 2023 р.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Законом № 3136 розширено визначення поняття реклами. Так, до рекламованих об’єктів віднесено не лише особу або товар, але й ідею. Також до критеріїв, що визначають інформацію як рекламу, додано її оплатність. Тобто розповсюдження має відбуватися за грошову чи іншу винагороду або з метою саморекламування в будь-якій формі та в будь-який спосіб з тим, аби сформувати або підтримати:



Читати далі: https://bit.ly/43y5Yfj

apteka.ua

Приєднуйся у Telegram канал: https://bit.ly/44ixn66
або Viber канал: http://bit.ly/3XCHfEc

Немає коментарів:

Дописати коментар

🔬 Уряд вніс зміни до Положення про Держлікслужбу 📈

💊 Кабінет Міністрів України під час засідання 20 вересня ухвалив рішення про внесення змін до Положення про Державну службу України з ліка...