середу, 26 квітня 2023 р.

У Києві розпочав роботу Фармацевтичний форум «Фарм@фокус на пацієнта. Реєстрація лікарських засобів, фармаконагляд, оцінка медичних технологій»


«Фармацевтична галузь встала пліч-о-пліч з усім українським народом проти російської воєнної агресії. Завдяки успішній співпраці МОЗ України, вітчизняних та закордонних фармацевтичних виробників, дистриб’юторів та аптечних мереж Україна успішно протистоїть російській агресії. Починаючи з 24 лютого профільне міністерство підтримує постійний діалог з усіма ланками фармацевтичного сектору - виробниками, дистриб’юторами та аптечним сегментом, а також медиками та пацієнтами», - такими словами Сергій Дубров, перший заступник міністра охорони здоров’я України, 26 квітня відкрив Фармацевтичний форум «Фарм@фокус на пацієнта. Реєстрація лікарських засобів, фармаконагляд, оцінка медичних технологій», який прямо зараз відбувається у столичному MERCURE CONGRESS CENTRE.

Читати далі: https://ift.tt/dxli4RO

apteka.ua

Приєднуйся у Telegram канал: https://t.me/apteca
або Viber канал: http://bit.ly/3XCHfEc

Немає коментарів:

Дописати коментар

🔬 Темпи зростання ринку відновилися 📈

💊 Значний спад, який фіксувався на 13-му тижні, був зумовлений високою базою порівняння у 2023 р. Тоді  серед населення виникли панічні на...